De 5e tractorvierdaagse24 t/m 27 juli 2017
Tractorvierdaagse

Het eerste lustrum van de tractor 4 daagse wordt georganiseerd door “Camping de Leigraaf”. Het is bedoeling, om net zoals de wandel vierdaagse van Nijmegen 4 dagen te volbrengen, maar nu met uw oldtimertractor. De tochten zijn, voor zover mogelijk gelijk aan de wandelvierdaagse en wel aan de tochten van de 50 km. Bij de start ontvangt u een T-shirt en na volbrengen van totaal 200 km krijgt u een mooi aandenken, als teken van volbrenging.

Tijdens de tochten, zijn er elke dag aangewezen rust/tank momenten ingelast. Ook zijn er tijdens de rit stempelplaatsen. Hierop wordt na afloop gecontroleerd of u de juiste route heeft gereden.

Naast de vierdaagse kunt u zich ook opgeven voor overnachting op de camping. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ontbijt en/of avondeten. Dit zal dan worden verzorgd op de camping!!

Super gezellig natuurlijk, om voor en na een rit samen te eten en de leuke verhalen te delen. Er is elke avond muziek en de bar is open!!!

Opgeven kan door het inschrijfformulier te mailen naar info@sommersbv.nl of per post (Ketelstraat 5 6562 LG Groesbeek waarna u een factuur ontvangt.

Inschrijfdatum is van 1 maart 2017 tot 15 juni 2017.

Bedrijfsbordenactie!

Bedrijfsbordenactie

Trots op uw bedrijf?

Een bedrijfsbord is het perfecte visitekaartje van uw bedrijf. Bij aankoop van 25 doses en/of ter waarde van € 500,- ABS Sperma ontvangt u gratis een bedrijfsbord.

Bekijk de actie

Agenda

24 t/m 27 juli 2017 De 5e tractorvierdaagseDe 5e tractorvierdaagse
27 juli 2017 Open dag vrijloopserrestalOpen dag vrijloopserrestal
6 augustus 2017 Jongveedag Peel en Maas in LieropJongveedag Peel en Maas in Lierop
24 & 31 augustus 2017 RuwvoerRonde MaisRuwvoerRonde Mais

Bezoek onze vakpartners