Landbouw Vakbeurs28 november t/m 1 december 2017

Op dinsdag 28 november opent de TT Hall zijn deuren voor de achtste editie van de Landbouw Vakbeurs Assen. Met bijna 300 exposanten en ruim 26.000 bezoekers is deze vakbeurs uitgegroeid tot de grootste indoor agrarische vakbeurs van Nederland. Elke twee jaar is dit dé vakbeurs waar akkerbouwers en melkveehouders zich oriënteren op de mogelijke (mechanisatie)investeringen voor hun bedrijf.

Tweejaarlijkse agrarische vakbeurs

De Landbouw Vakbeurs Assen wordt eens in de twee jaar georganiseerd. Dat geeft exposanten alle gelegenheid om groots uit te pakken en om ook echt nieuwe producten te laten zien. Een bezoek aan de Landbouw Vakbeurs Assen is zo een absolute ´must´ voor elke agrariër in Noord- en Oost-Nederland.

Nieuwe datum!

Eerder werd vermeld dat de Landbouw Vakbeurs Assen plaats zou vinden van 21 t/m 24 november 2017. Dat is niet juist! Deze datum zou bijna direct na de Agritechnica zijn. Daarom is besloten de Landbouw Vakbeurs Assen te verplaatsen naar 28 november t/m 1 december 2017.

Meer informatie vindt u hier.

Bent u van plan om te investeren in fosfaatrechten?
 

Melkveebedrijf november 2017

Kaas zoveel soorten en zoveel maten

Kaas: zoveel soorten, zoveel maten

Kaas wordt gemaakt uit melk. In melk zit een groot aantal componenten, waarvan de belangrijkste zijn: vet, caseïne, eiwit, lactose of melksuiker, melkzouten en water. Het drogestofgehalte van melk is ongeveer 13,4 procent.

Lees hier het artikel >

Agenda

28 november t/m 1 december 2017 Landbouw VakbeursLandbouw Vakbeurs
28 t/m 30 november 2017 RMV GorinchemRMV Gorinchem
1 december 2017 Welkom in het nieuwe tijdperk met de M2 melkrobotWelkom in het nieuwe tijdperk met de M2 melkrobot
1 december 2017 Duport Open Huis in teken van 40 jaar jubileumDuport Open Huis in teken van 40 jaar jubileum

Bezoek onze vakpartners