Editie november: Kaas: zoveel soorten, zoveel maten

Kaas: zoveel soorten, zoveel maten

Kaas: zoveel soorten, zoveel maten

Kaas wordt gemaakt uit melk. In melk zit een groot aantal componenten, waarvan de belangrijkste zijn: vet, caseïne, eiwit, lactose of melksuiker, melkzouten en water.

Deel dit artikel

Je hoofd weer leeg

Je hoofd weer leeg

Zo vind je rust om weer met plezier te ondernemen

Veel melkveehouders hebben last van stress en van langdurige fysieke klachten. Gelukkig kun je ook zelf dingen doen om gezond en met plezier te blijven werken.

Dit kun je zelf doen >

Agenda

24 & 25 januari 2018 Gelderse landbouwdagenGelderse landbouwdagen
27 tm 29 januari 2018 Agro Expo VlaanderenAgro Expo Vlaanderen
24 februari 2018 Inschrijving 19e editie Groninger Rundvee Show geopendInschrijving 19e editie Groninger Rundvee Show geopend
27 februari t/m 1 maart 2018 RMV VenrayRMV Venray