koeien

AgroVision officieel dealer CowManager Sensor

3 jul 2017

Bericht

Vanaf 1 juli is AgroVision officieel en volledig dealer van CowManager Sensor. AgroVision neemt voor de Nederlandse en Belgische markt zowel Sales als support voor haar rekening.

AgroVision Businessunitmanager melkveehouderij Gerrit Braakman vertelt ‘We hebben ervoor gekozen om dealer van CowManager Sensor  te worden, omdat het systeem perfect aansluit op onze oplossingen. De combinatie van beide is zeer sterk en biedt de veehouder de juiste handvaten om zijn bedrijf te managen’.

Sensor

CowManager is een sensor voor koeien, die gedrag, vreet- en  herkauwbewegingen,  combineert met temperatuursmetingen. De sensor is eenvoudig in het oor te zetten en geeft veehouders een attentie indien er een koe ziek of tochtig is. Sinds de markt introductie in 2012 gebruiken steeds meer veehouders wereldwijd het systeem. Onze koppelingen met managementsystemen zorgen ervoor dat CowManager goed te implementeren is in het dagelijks management.

‘Onze CowManager Sensor is de afgelopen Jaren sterk doorontwikkeld en biedt zeer accurate monitoring van koegezondheid, vruchtbaarheid en voeding’ legt de oprichter van het bedrijf Gerard Griffioen uit. We zijn erg blij met deze stap in de samenwerking met AgroVision, omdat we hen als een vertrouwde en bekende partner zien die uitermate geschikt is om de Nederlandse markt te bedienen.

De software van AgroVision werkte al prima samen met de sensoren van Cowmanager. Nu is het voor de melkveehouder heel eenvoudig om software en hardware onder één dak aan te schaffen. Het Agis product wordt vanaf heden verhandeld onder de naam CowVision.

Bron: AgroVision

heel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Inspiratiedag ‘Blij met sensoren in de wei’

Inspiratiedag ‘Blij met sensoren in de wei’

18 aug 2017 Bericht
Inspiratiedag ‘Blij met sensoren in de wei’
Breed draagvlak voor unieke onafhankelijke datahub

Breed draagvlak voor unieke onafhankelijke datahub in de agrarische sector

16 mei 2017 Bericht
Breed draagvlak voor unieke onafhankelijke datahub in de agrarische sector
Agritrust

SDF regelt machtigingen datagebruik boeren met autorisatieplatform AgriTrust

3 apr 2017 Bericht
SDF regelt machtigingen datagebruik boeren met autorisatieplatform AgriTrust
Aanmelden MelkveeActueel

Mééér uit mais!

Limagrain

De hoogste opbrengst én kwaliteit

Ga in 2018 voor de hoogste kVEM-opbrengst van elke hectare met LG Stacey. Dit breed inzetbare ras is de ultieme combinatie van kwaliteit en opbrengst, zo bewijzen ook kuilanalyses.

Bekijk cijfers >

Bezoek onze vakpartners