Notering voor verse boter opnieuw in de min

16 mei 2019

Bericht

Notering voor verse boter opnieuw in de min

De Officiële Nederlandse noteringen laten deze week een iets minder positief beeld zien ten opzichte van vorige week. Onder meer boter laat weer een daling zien. Alleen melkpoeder plust nog steeds.

Zoals valt te zien daalt de notering van verse boter deze week naar € 411,00, dat is min € 3,00 ten opzichte van verleden week. Mager melkpoeder extra kwaliteit en mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine, voor veevoederdoeleinden stijgen beiden met een plus van € 5,00.

  • Verse boter, in 25 kg cartons: min € 3,00 op € 411,00
  • Vol verstuivingsmelkpoeder, 26% vet, in meerwandige zakken: min € 4,00 op € 299,00
  • Mager melkpoeder extra kwaliteit: plus € 5,00 op € 205,00
  • Mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine, voor veevoederdoeleinden, in bulk: plus € 3,00 op € 191,00
  • Weipoeder, verstuivingspoeder, in bulk: ongewijzigd op € 73,00
  • (per 100 kg, exclusief btw, af fabriek)

Bron: ZuivelNL


Gerelateerde artikelen

Stijgende melkpoederprijzen voor week 19

Stijgende melkpoederprijzen voor week 19

8 mei 2019 Bericht
Stijgende melkpoederprijzen voor week 19
Plussende noteringen voor melkpoeder

Plussende noteringen voor melkpoeder

24 apr 2019 Bericht
Plussende noteringen voor melkpoeder
Opnieuw kleine daling zuivelnotering verse boter

Opnieuw kleine daling zuivelnotering verse boter

6 mrt 2019 Bericht
Opnieuw kleine daling zuivelnotering verse boter


Vakpartner Nieuws

Koeien gaan naar buiten… maar de mensen ook!

Koeien gaan naar buiten… maar de mensen ook!

27 mrt 2020 Bericht Agridiscounter
Koeien gaan naar buiten… maar de mensen ook!
Mais als alternatief gewas dit voorjaar....

Mais als alternatief gewas dit voorjaar....

25 mrt 2020 Bericht Dow AgroSciences
Mais als alternatief gewas dit voorjaar....
Wat is het verschil tussen vroege en late grasrass

Wat is het verschil tussen vroege en late grasrassen?

25 mrt 2020 Bericht Barenbrug
Wat is het verschil tussen vroege en late grasrassen?

Bezoek onze vakpartners

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Verder zonder cookies