Vrijwel ongewijzigd beeld zuivelnoteringen week 16

18 apr 2019

Bericht

Vrijwel ongewijzigd beeld zuivelnoteringen week 16

De Officiële Nederlandse noteringen voor week 16 laten een vrijwel ongewijzigd beeld zien. Mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine, voor veevoederdoeleinden, in bulk is de enige die een positieve ontwikkeling laat zien deze week.

  • Verse boter, in 25 kg cartons: ongewijzigd op € 414,00
  • Vol verstuivingsmelkpoeder, 26% vet, in meerwandige zakken: ongewijzigd op € 305,00
  • Mager melkpoeder extra kwaliteit: ongewijzigd op € 192,00
  • Mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine, voor veevoederdoeleinden, in bulk: plus € 3,00 op € 176,00
  • Weipoeder, verstuivingspoeder, in bulk: ongewijzigd op € 75,00
  • (per 100 kg, exclusief btw, af fabriek)

Bron: ZuivelNL


Gerelateerde artikelen

Week 15: Positieve Nederlandse zuivelnoteringen

Week 15: Positieve Nederlandse zuivelnoteringen

10 apr 2019 Bericht
Week 15: Positieve Nederlandse zuivelnoteringen
Zuivelnoteringen week 14: notering boter klimt wee

Zuivelnoteringen week 14: notering boter klimt weer omhoog

3 apr 2019 Bericht
Zuivelnoteringen week 14: notering boter klimt weer omhoog
Verse boter laat weer een plus zien in de zuivelno

Verse boter laat weer een plus zien in de zuivelnoteringen

27 mrt 2019 Bericht
Verse boter laat weer een plus zien in de zuivelnoteringen


Vakpartner Nieuws

Binnen één week met 2 liter per koe per dag gesteg

Binnen één week met 2 liter per koe per dag gestegen

17 sep 2019 Bericht Lely Vector
Binnen één week met 2 liter per koe per dag gestegen
Broei komt nog steeds vaker voor dan u denkt!

Broei komt nog steeds vaker voor dan u denkt!

17 sep 2019 Bericht
Broei komt nog steeds vaker voor dan u denkt!
Onkruidbestrijding ook in het najaar goed mogelijk

Onkruidbestrijding ook in het najaar goed mogelijk!

27 aug 2019 Advertorial Dow AgroSciences
Onkruidbestrijding ook in het najaar goed mogelijk!

Bezoek onze vakpartners

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Verder zonder cookies