Zuivelnoteringen dalen deze week verder

19 jun 2019

Bericht

Zuivelnoteringen dalen deze week verder

Deze week valt op dat met name verse boter en vol verstuivingsmelkpoeder verder hard naar beneden zakken, met beide min € 5,00. de notering voor weipoeder blijft deze week ongewijzigd.

  • Verse boter, in 25 kg cartons: min € 5,00 op € 380,00
  • Vol verstuivingsmelkpoeder, 26% vet, in meerwandige zakken: min € 5,00 op € 286,00
  • Mager melkpoeder extra kwaliteit: min € 3,00 op € 207,00
  • Mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine, voor veevoederdoeleinden, in bulk: min € 1,00 op € 189,00
  • Weipoeder, verstuivingspoeder, in bulk: ongewijzigd op € 71,00
  • (per 100 kg, exclusief btw, af fabriek)

bron: ZuivelNL


Gerelateerde artikelen

Daling Europese melkaanvoer leidt nog niet tot hog

Daling Europese melkaanvoer leidt nog niet tot hogere melkprijs

5 apr 2019 Bericht
Daling Europese melkaanvoer leidt nog niet tot hogere melkprijs
Hogere voerkosten en lagere melkprijs zorgen voor

Hogere voerkosten en lagere melkprijs zorgen voor daling saldo melkveehouderij

7 mrt 2019 Bericht
Hogere voerkosten en lagere melkprijs zorgen voor daling saldo melkveehouderij
Colruyt Group wil gaan voor een transparante stabi

Colruyt Group wil gaan voor een transparante stabiele melkprijs

22 feb 2019 Bericht
Colruyt Group wil gaan voor een transparante stabiele melkprijs


Vakpartner Nieuws

Tips om verliezen van de eerste grassnede te beper

Tips om verliezen van de eerste grassnede te beperken

9 apr 2020 Bericht Dow AgroSciences
Tips om verliezen van de eerste grassnede te beperken
PODCAST: Waarom kiezen voor zwavel bemesting

PODCAST: Waarom kiezen voor zwavel bemesting

8 apr 2020 Bericht Yara
PODCAST: Waarom kiezen voor zwavel bemesting
PODCAST: Bemestingsadvies en de invloed van de Cor

PODCAST: Bemestingsadvies en de invloed van de Coronacrisis

8 apr 2020 Bericht Yara
PODCAST: Bemestingsadvies en de invloed van de Coronacrisis

Bezoek onze vakpartners

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Verder zonder cookies