Zuivelnoteringen blijven stabiel deze week

6 feb 2020

Bericht

Zuivelnoteringen blijven stabiel deze week

De Officiële Nederlandse Zuivelnoteringen blijven deze week veelal stabiel.

Vol verstuivingsmelkpoeder stijgt met twee euro en weipoeder, verstuivingspoeder, in bulk daalt met 1 euro.

Officiële Nederlandse Zuivelnoteringen

  • Verse boter, in 25 kg cartons: ongewijzigd op € 357,00
  • Vol verstuivingsmelkpoeder, 26% vet, in meerwandige zakken: plus € 2,00 op € 306,00
  • Mager melkpoeder extra kwaliteit: ongewijzigd op € 264,00
  • Mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine, voor veevoederdoeleinden, in bulk: ongewijzigd op € 256,00
  • Weipoeder, verstuivingspoeder, in bulk: min € 1,00 op € 82,00

(per 100 kg, exclusief btw, af fabriek) 

Bron: ZuivelNL

Maisvlokken passen prima!

Fuite

Voorheen voerden we tarwemeel, maar dat verteert te snel, zeker in combinatie met relatief natte graskuil” Daarom ging ik op zoek naar een rustiger energiebron op pensniveau.

Meer informatie>


Gerelateerde artikelen

Zuivelnoteringen in de min

Zuivelnoteringen voornamelijk in de plus

29 jan 2020 Bericht
Zuivelnoteringen voornamelijk in de plus
Zuivelnoteringen weer in de plus

Zuivelnoteringen weer in de plus

23 jan 2020 Bericht
Zuivelnoteringen weer in de plus
Zuivelnoteringen in de min

Zuivelnoteringen in de min

8 jan 2020 Bericht
Zuivelnoteringen in de min


Vakpartner Nieuws

Teunis de Jong: De Juno is voor ons echt goud!

Teunis de Jong: De Juno is voor ons echt goud!

29 jun 2020 Bericht Lely Vector
Teunis de Jong: De Juno is voor ons echt goud!
‘We kunnen hem niet meer missen!’

‘We kunnen hem niet meer missen!’

23 jun 2020 Bericht Lely Vector
‘We kunnen hem niet meer missen!’
PODCAST: Wat hebben gras en mais nú nodig?

PODCAST: Wat hebben gras en mais nú nodig?

22 jun 2020 Bericht Yara
PODCAST: Wat hebben gras en mais nú nodig?

Bezoek onze vakpartners

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Verder zonder cookies