Zuivelnoteringen laten daling zien

13 feb 2020

Bericht

Zuivelnoteringen laten daling zien

De Officiële Nederlandse Zuivelnoteringen laten deze week een lichte daling zien.

Verse boter blijft ongewijzigd en vol verstuivingsmelkpoeder, 26% vet, in meerwandige zakken is gestegen met 4 euro. 

Officiële Nederlandse Zuivelnoteringen

  • Verse boter, in 25 kg cartons: ongewijzigd op € 357,00
  • Vol verstuivingsmelkpoeder, 26% vet, in meerwandige zakken: plus € 4,00 op € 310,00
  • Mager melkpoeder extra kwaliteit: min € 2,00 op € 262,00
  • Mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine, voor veevoederdoeleinden, in bulk: min € 2,00 op € 254,00
  • Weipoeder, verstuivingspoeder, in bulk: min € 2,00 op € 80,00

(per 100 kg, exclusief btw, af fabriek)

Bron: ZuivelNL

 

Melkveehouder Arie den Uijl voert maisvlokken

Fuite

Het zorgt voor rustige pensenergie en extra eiwit, gezonde koeien en meer melk.

Meer voordelen >


Gerelateerde artikelen

Zuivelnoteringen blijven stabiel deze week

Zuivelnoteringen blijven stabiel deze week

6 feb 2020 Bericht
Zuivelnoteringen blijven stabiel deze week
Zuivelnoteringen in de min

Zuivelnoteringen voornamelijk in de plus

29 jan 2020 Bericht
Zuivelnoteringen voornamelijk in de plus
Zuivelnoteringen weer in de plus

Zuivelnoteringen weer in de plus

23 jan 2020 Bericht
Zuivelnoteringen weer in de plus


Vakpartner Nieuws

Eerste beelden van proefvelden Corteva Agriscience

Eerste beelden van proefvelden Corteva Agriscience in Lelystad

22 mei 2020 VideoDow AgroSciences
Eerste beelden van proefvelden Corteva Agriscience in Lelystad
Tip voor de tweede snede: Houd de bloeistengel in

Tip voor de tweede snede: Houd de bloeistengel in de gaten

21 mei 2020 Bericht Barenbrug
Tip voor de tweede snede: Houd de bloeistengel in de gaten
PODCAST: De maisteelt in België en Nederland versc

PODCAST: De maisteelt in Belgiƫ en Nederland verschillen door derogatie

15 mei 2020 Bericht Yara
PODCAST: De maisteelt in Belgiƫ en Nederland verschillen door derogatie

Bezoek onze vakpartners

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Verder zonder cookies