Alle zuivelnoteringen ongewijzigd of in de plus

5 dec 2019

Bericht

Noteringen magere melkpoeders stijgen verder

De Officiële Nederlandse Zuivelnoteringen van deze week zijn of ongewijzigd of geplust ten opzichte van vorige week.

Officiële Nederlandse Zuivelnoteringen

  • Verse boter, in 25 kg cartons: ongewijzigd op € 359,00
  • Vol verstuivingsmelkpoeder, 26% vet, in meerwandige zakken: plus € 3,00 op € 313,00
  • Mager melkpoeder extra kwaliteit: plus € 3,00 op € 260,00
  • Mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine, voor veevoederdoeleinden, in bulk: ongewijzigd op € 248,00
  • Weipoeder, verstuivingspoeder, in bulk: plus € 1,00 op € 71,00

(per 100 kg, exclusief btw, af fabriek)

Bron: ZuivelNL

Deel dit artikel


Gerelateerde artikelen

Noteringen magere melkpoeders stijgen verder

Noteringen magere melkpoeders stijgen verder

21 nov 2019 Bericht
Noteringen magere melkpoeders stijgen verder
Noteringen magere melkpoeders fors gestegen

Noteringen magere melkpoeders fors gestegen

13 nov 2019 Bericht
Noteringen magere melkpoeders fors gestegen
Mooie plussen voor Nederlandse zuivelnoteringen

Mooie plussen voor Nederlandse zuivelnoteringen

6 nov 2019 Bericht
Mooie plussen voor Nederlandse zuivelnoteringen
Noteringen melkpoeders stijgen verder

Noteringen melkpoeders stijgen verder

31 okt 2019 Bericht
Noteringen melkpoeders stijgen verder


Vakpartner Nieuws

Tips om verliezen van de eerste grassnede te beper

Tips om verliezen van de eerste grassnede te beperken

9 apr 2020 Bericht Dow AgroSciences
Tips om verliezen van de eerste grassnede te beperken
PODCAST: Waarom kiezen voor zwavel bemesting

PODCAST: Waarom kiezen voor zwavel bemesting

8 apr 2020 Bericht Yara
PODCAST: Waarom kiezen voor zwavel bemesting
PODCAST: Bemestingsadvies en de invloed van de Cor

PODCAST: Bemestingsadvies en de invloed van de Coronacrisis

8 apr 2020 Bericht Yara
PODCAST: Bemestingsadvies en de invloed van de Coronacrisis

Bezoek onze vakpartners

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Verder zonder cookies