Vrijwel ongewijzigd beeld zuivelnoteringen week 16

18 apr 2019

Bericht

Vrijwel ongewijzigd beeld zuivelnoteringen week 16

De Officiële Nederlandse noteringen voor week 16 laten een vrijwel ongewijzigd beeld zien. Mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine, voor veevoederdoeleinden, in bulk is de enige die een positieve ontwikkeling laat zien deze week.

  • Verse boter, in 25 kg cartons: ongewijzigd op € 414,00
  • Vol verstuivingsmelkpoeder, 26% vet, in meerwandige zakken: ongewijzigd op € 305,00
  • Mager melkpoeder extra kwaliteit: ongewijzigd op € 192,00
  • Mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine, voor veevoederdoeleinden, in bulk: plus € 3,00 op € 176,00
  • Weipoeder, verstuivingspoeder, in bulk: ongewijzigd op € 75,00
  • (per 100 kg, exclusief btw, af fabriek)

Bron: ZuivelNL


Gerelateerde artikelen

Week 15: Positieve Nederlandse zuivelnoteringen

Week 15: Positieve Nederlandse zuivelnoteringen

10 apr 2019 Bericht
Week 15: Positieve Nederlandse zuivelnoteringen
Zuivelnoteringen week 14: notering boter klimt wee

Zuivelnoteringen week 14: notering boter klimt weer omhoog

3 apr 2019 Bericht
Zuivelnoteringen week 14: notering boter klimt weer omhoog
Verse boter laat weer een plus zien in de zuivelno

Verse boter laat weer een plus zien in de zuivelnoteringen

27 mrt 2019 Bericht
Verse boter laat weer een plus zien in de zuivelnoteringen


Vakpartner Nieuws

Grasproductie snel op peil na droge periode

Grasproductie snel op peil na droge periode

16 aug 2019 Bericht Barenbrug
Grasproductie snel op peil na droge periode
Effect van spoorelementen op koe en kalf tijdens d

Effect van spoorelementen op koe en kalf tijdens de droogstand

12 aug 2019 Advertorial Agridiscounter
Effect van spoorelementen op koe en kalf tijdens de droogstand
COWPROGRAMME: Wij willen ook aandacht…

COWPROGRAMME: Wij willen ook aandacht…

6 aug 2019 Bericht Agridiscounter
COWPROGRAMME: Wij willen ook aandacht…

Bezoek onze vakpartners

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Verder zonder cookies