Qualix

Mineralen lik-emmer met 0% melasse!

14 apr 2017

Bericht

De R&D-afdeling van het Franse bedrijf Timac Agro is erin geslaagd om een mineralen lik-emmer te produceren zonder daarin een grote hoeveelheid melasse te verwerken. Melasse wordt als bindmiddel gebruikt en dit zorgt vaak voor een te hoge (luxe) consumptie.

De slogan 100% innovatie, 0% melasse… vertaald dan ook de kwaliteit van deze revolutionaire ontwikkeling. 

De complete Qualix range bestaat uit 4 verschillende formules. Naast mineralen en sporenelementen draagt de speciale samenstelling bij aan drie pens stimulerende effecten:

Betere vertering van het voer:

+ 10 procent verteerbaarheid van de droge stof
+ 10 procent verteerbaarheid van de vezels

Doeltreffende gistingen:

- 37% uitstoot van methaan betekend een besparing van de metabolische energie
+ 7% propionzuur in de pens, dit is een grondstof voor de metabolische energie en de synthese van eiwitten

Betere eiwitefficientie:

- 44% ammoniakstikstof in de pens draagt bij een bescherming van de lever en ondersteund de immuniteit en vruchtbaarheid

Qualix is verkrijgbaar bij verschillende samenwerkende dealers, of neem voor meer informatie contact op Edzard van Delden, mobiel: 06 11395207, e-mail: edzard.vandelden@roullier.com.

Meer informatie

Heeft u vragen over Lithamax en de werking hiervan? Neem dan contact op met één van de accountmanagers of bekijk de website www.timac-agro.nl/hygiene-en-voeding

Regio Noord Johanna Draaijer 06 13134649
Regio Oost André Schieven 06 83440403
Regio Zuid Patrick Timmermans 06 46155875
Regio West Edzard van Delden 06 11395207

Download onze nieuwe brochure op hier:

heel

Deel dit artikel

Heeft u vragen aan Timac Agro? stel hier uw vraag!

Gerelateerde artikelen

Timac Agro

Forse verschuiving in maisbemesting

14 apr 2017 Bericht timac Agro
Forse verschuiving in maisbemesting

Bezoek onze nieuwe website

Timac Agro

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten.

Bekijk onze specialisten

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Verder zonder cookies